22460
post-template-default,single,single-post,postid-22460,single-format-standard,stockholm-core-2.3.2,select-child-theme-ver-5.1.8,select-theme-ver-9.0,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
Liberaliseren-huur

7x Energielabel A, aan de Amsterdamse grachten.

Voor 3 panden, 9 woningen en 3 horeca gelegenheden aan de Oudezijds Voorburgwal verzorgden wij o.a.: vastgoedadvies, ontwerp, vergunningen, bestek, aanbesteding en bouwbegeleiding. Met een uitgekiend ontwerp behaalden de soms kleine woningen hoge energielabels en hoge puntenaantallen. Alle woningen werden geliberaliseerd en gesplitst.

 

Van de drie bouwvallige panden werd het casco, de kelder en de fundering volledig hersteld.
De 5 veroudere woningen zijn gerenoveerd tot 9 comfortable woningen.

 

De woningen worden verkocht door Eefje Voogd Makelaardij.