Bouwadvies VvE | Bouwbegeleiding VvE | Rapportages VvE
Bouwkundigen die begrijpen hoe een VvE werkt! Een goed en veelzijdig bureau dat al 20 jaar VvE’s opricht. Bekijk de projecten die wij voor VvE’s verzorgde.
Bouwadvies VvE, Bouwbegeleiding VvE, Begeleiding VvE, Rapportages VvE
22018
page,page-id-22018,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-1.8,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Bouwbegeleiding VvE


AmstelBouwadvies begeleid vaak werkzaamheden voor verenigingen van eigenaren (VvE). AmstelBouwadvies is goed bekend met splitsingsaktes, modelreglementen en de eigenschappen van een VvE. Net als gemeenschappelijke zaken en privé zaken. Daarom past de bouwbegeleiding van een VvE ons zo goed.


Begeleiding VvE

Wanneer een VvE bijvoorbeeld funderingsherstel gaat laten uitvoeren is het praktisch onmogelijk dit te realiseren zonder goede begeleiding van buiten de VvE. AmstelBouwadvies staat de VvE bij met technisch en juridisch advies. Het is voor een VvE raadzaam vroegtijdig AmstelBouwadvies in te schakelen voor een adviesgesprek. De eigenaren zijn tevens buren en veelal ontbreekt de kennis om dit ingewikkelde proces in goede banen te leiden.

Regelmatig bezoeken wij vergaderingen van VvE’s of verzorgen een presentatie om een VvE goed voor te lichten.