Liberaliseren woning | Puntentelling | Vrije sector | +142 | +Label
AmstelBouwadvies is deskundig in alle aspecten van het liberaliseren van woningen: Woningontwerp - Energielabel - Vergunningen - Puntentelling - Monumenten
Liberaliseren woning, Liberaliseren huurwoning, Puntentelling, Vrije sector, +142, +Label
22355
page,page-id-22355,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-1.8,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Liberaliseren


Voor een eigenaar is het veelal van belang een woning te liberaliseren door meer dan 142 punten te behalen in het woningwaarderingsstelsel. De huurprijs kan dan vrij bepaald worden, zonder toetsing door de huurcommissie. Daarnaast kunnen geliberaliseerde woningen in Amsterdam, na het voldoen aan diverse bouwkundige eisen, gesplitst worden tot los verkoopbare appartementsrechten.

De wijzigingen in het woningwaarderingsstelsel (het puntensysteem) en de bijbehorende wetgeving worden door ons op de voet gevolgd.


Geliberaliseerde huur, Vrije Sector

Wij zijn als geen ander in staat het maximale aantal punten voor een huurwoning te realiseren, doordat wij alle onderdelen beheersen:

- Optimale indeling en afwerking van de woning
- Technische kennis energielabel
- Woningwaarderingsstelsel
- Monumentenregelgeving