22345
page-template-default,page,page-id-22345,stockholm-core-2.3.2,select-child-theme-ver-5.1.8,select-theme-ver-9.0,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
Ontwerp-plattegrond
Ontwerp-Welstand
Ontwerp-woning
Woningontwerp-1
Woningontwerp-2
Woningontwerp

Woningontwerp

 

AmstelBouwadvies heeft ruime ervaring in het ontwerpen voor renovatie, ontwikkeling en nieuwbouw.

 

Wij ontwerpen goede en praktische plattegronden voor elk soort woning.

 

Voor honderden woningen begeleidde wij de renovatie en ontwierpen wij de plattegronden. In nauw overleg met de opdrachtgever en gefocust op de doelgroep ontvangt u meerdere concepten, zodat u alle mogelijkheden kunt beoordelen.

 

Wij verzorgen het woningontwerp voor vele doelgroepen en situaties. Voor particuliere opdrachtgevers, bewoners, kleine en grote ontwikkelaars. Van eenvoudige tot zeer luxe koop- of huurwoning(en).

 

 

Woningontwerp en installaties

 

In de gedetailleerde 1 op 50 werktekeningen worden vele zaken vastgelegd. Locaties en of aantallen van bijvoorbeeld: tv, telecom, internet, loze buizen, lichtplan, spots, radiatoren, ketel, wasmachine, droger, intercom, meubilair, linnenkasten, etc, etc.

 

 

Welstand

 

Vanaf 2000 worden onze ontwerpen door welstand en monumentenzorg beoordeeld. Onze ontwerpen zijn gebaseerd op een jarenlange samenwerking met de gemeente Amsterdam, welstandscommissies en de dienst monumenten (en archeologie).

AmstelBouwadvies is gespecialiseerd in bestaand onroerend goed maar heeft ook diverse nieuwbouwprojecten ontworpen.