Splitsingsvergunning| Begeleiding| Splitsingstekening| Amsterdam
Splitsen. Sinds 2000 de splitsingsspecialist van Amsterdam. Voor grote projecten, bijzonderheden, advies of tekening. Wij verzorgen het. Bezoek onze site.
Splitsingsvergunning, Begeleiding, Splitsingstekening, Amsterdam
22012
page,page-id-22012,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-1.8,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Splitsingsvergunning


AmstelBouwadvies heeft zich in 2000 als eerste in Amsterdam gespecialiseerd in het splitsen van onroerend goed. Wij verzorgen alle splitsingsgerelateerde werkzaamheden voor ontwikkelaars, coöperaties en particulieren. In Amsterdam zijn alle bijzonderheden betreffende de splitsingsvergunning ons bekend.

 

Splitsingstekeningen maken wij al jaren door heel het land.

 

Bij ons kunt u terecht voor bijvoorbeeld alleen een splitsingstekening, een kleine wijziging in de splitsingstekening, ondersplitsing of afsplitsing. Maar net zo goed voor de projectleiding tijdens het gehele splitsingstraject van uw vastgoed.


Een splitsingsvergunning in Amsterdam
is een specialisme:

Vaak is er kennis nodig op vele terreinen. In het traject naar de splitsingsvergunning begeleiden wij onze klanten volledig:
- Vastgoedadvies
- Regelgeving Amsterdamse woningmarkt
- Funderingen
- Bouwkundige rapportage
- Tekenwerk en ontwerp
- Vergunningen
- Puntentelling
- Energielabel
- Aanbesteding
- Bouwbegeleiding
- Overleg en keuring gemeente
- Overleg huurders
- BVO
- Splitsingsakte

Wij regelen het graag en goed voor u!