22551
post-template-default,single,single-post,postid-22551,single-format-standard,stockholm-core-2.3.2,select-child-theme-ver-5.1.8,select-theme-ver-9.0,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
renovatie-bestek1

Renovatie Bestek

Onze werkomschrijvingen, veelal het bestek genoemd, is gebaseerd op vele jaren ervaring en vele voltooide renovatieprojecten. AmstelBouwadvies is gespecialiseerd in het renovatie bestek. Het compacte bestek werkt voor opdrachtgevers en aannemers erg praktisch en efficiƫnt. Een goed renovatie bestek leidt tot de selectie van een goede aannemer, voorspoedige uitvoering en een goed eindresultaat.

 

AmstelBouwadvies is gespecialiseerd in renovatie, monumenten, verbouw, funderingsherstel, kelderbouw en de eisen betreffende splitsvergunningen.

Voor al deze werkzaamheden maken wij al decennia de werkomschrijvingen of het renovatie bestek.

 

Met ons renovatie bestek of renovatie werkomschrijving zorgt AmstelBouwadvies dat het project goed verloopt. Van aannemers ontvangt u gelijkwaardige offertes, de kwaliteit van het werk staat vast en de uitvoering verloopt voorspoedig doordat vooraf veel doordacht en vastgelegd is.