22270
page-template-default,page,page-id-22270,stockholm-core-2.3.2,select-child-theme-ver-5.1.8,select-theme-ver-9.0,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

WIJZIGEN SPLITSINGSTEKENING – ONDERSPLITSING

Wijziging splitsing – Wijzigen splitsingstekening

Om verschillende redenen kan het nodig zijn een wijziging van een geldende splitsingstekening door te voeren:

 • Het aantal appartementsrechten is gewijzigd
 • Het gebouw of de grenzen zijn gewijzigd
 • In de geldende splitsingstekening zit een fout
 • Men prefereert het wijzigen van de splitsingstekening boven een ondersplitsing

 

Wij informeren u graag over de wijziging van een splitsing en de eventuele consequenties betreffende:

 • De vereniging van eigenaren (VvE)
 • Het wel of niet noodzakelijk zijn van een omgevingsvergunning
 • Het wel of niet noodzakelijk zijn van een splitsingsvergunning

Wijziging van de splitsingsakte bij de Notaris.

 

Ondersplitsen Appartementsrecht – Ondersplitsing

Een appartementsrecht kan men ondersplitsen naar twee of meerdere appartementsrechten.

De ondersplitsing komt vaak voor daar weer eerst een bedrijfsruimte is afgesplitst en de bovengelegen woningen samen in één appartementsrecht werden geplaatst.

In een later stadium kan men besluiten tot het ondersplitsen van het appartement met de meerdere woningen. De woningen worden na de ondersplitsing los verkoopbare appartementsrechten.

 

Het ondersplitsen kan ook plaatsvinden omdat een groot appartementsrecht (een grote woning) wordt verbouwd tot meerdere woningen. Na de ondersplitsing ontstaan meerdere los verkoopbare woningen.

 

Over de juridische en praktische gevolgen van een ondersplitsing informeren wij u graag.

 

In sommige gevallen is bij het ondersplitsen van een appartementsrecht juist wel of juist geen een omgevingsvergunning en/of splitsingsvergunning vereist. Wij begeleiden u graag.

 

Wijzigen splitsingstekening met goed advies en garantie

Wij zijn het bureau dat zich als eerste specialiseerde in de splitsingstekening, splitsingsbeleid en de splitsingsvergunning. Sinds 2000 (toen nog met de naam Constructief) maken wij continue splitsingstekeningen.

De wijziging van een splitsingstekening leveren wij met garantie op de toetsing door het kadaster. Daarnaast denken wij mee en adviseren u waar nodig.

Wij beschikken over een enorme ervaring betreffende de splitsingstekening, het splitsen en wijzigen van een splitsingstekening. Wij nodigen u uit onderstaande te lezen en/of onze website te bezoeken.

 

Door de jaren heen verzorgden wij voor alle soorten projecten en voor alle soorten opdrachtgevers de splitsingstekeningen, wijzigingen en tekening ondersplitsing.

 

Onze opdrachtgevers:

 • Particulieren
 • Notarissen
 • Vastgoed ontwikkelaars
 • Makelaars
 • Coöperaties

 

Verbeteren splitsingstekeningen door heel het land

Amstelbouwadvies verzorgt splitsingstekeningen door heel Nederland. Veelal zijn er goede bouwkundige tekeningen of de geldende splitsingstekening beschikbaar. In dat geval kunnen de tekeningen ons toegestuurd worden voor het maken van de wijzing splitsingstekening of ondersplitsing van het appartementsrecht.

 

Indien daar aanleiding toe blijkt is het vanzelfsprekend dat de wijziging of ondersplitsing op locatie door ons wordt ingemeten en gecontroleerd.

 

U en bijvoorbeeld uw notaris of makelaar ontvangen altijd eerst een concept van de nieuwe splitsingstekening ter beoordeling. Aanpassingen worden kosteloos uitgevoerd.

 

Wijziging splitsingstekening – Ondersplitsing en AmstelBouwadvies

Sinds 2000 bestaat ons bouwkundig bureau, lang onder de naam Constructief. Met de jaren is ons dienstenpakket en netwerk enorm uitgebreid. Wij vonden dat de naam Constructief niet direct voldoende duidelijkheid bood en daarom heet ons bedrijf vanaf 2015: AmstelBouwadvies.

Voor meer informatie over wijziging splitsingstekening – ondersplitsing bezoek onze site.

Wijzigen-splitsingstekening-ondersplitsing-02-300x234