22116
page-template-default,page,page-id-22116,stockholm-core-2.3.2,select-child-theme-ver-5.1.8,select-theme-ver-9.0,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

SAMENVOEGINGSVERGUNNING

Samenvoegingsvergunning

Afhankelijk van de situatie is het, veelal onder speciale voorwaarden, mogelijk woningen samen te voegen.

Een samenvoegingsvergunning is nodig in het kader van de huisvestingsverordening. Met alleen een samenvoegingsvergunning kan men nog niet gaan verbouwen en wordt de huisnummerregistratie ook wel het huisnummerbesluit nog niet aangepast. Daarvoor dient er ook een omgevingsvergunning te worden verkregen.

Een omgevingsvergunning is in ieder geval vereist wanneer er een  constructieve wijzigingen t.b.v. een trapgat of muurdoorbraak wordt gemaakt.

AmstelBouwadvies verzorgt het advies, het ontwerp en de vergunningen. Voor de bouwkundige begeleiding bij het samenvoegen van de woningen kunt u ook bij ons terecht.

 

De samenvoegingsvergunning door ons laten verzorgen heeft vele voordelen

  • Ruime ervaring met regel- en wetgeving.
  • Ruime ervaring met het ontwerpen van nieuwe plattegronden
  • Verzorging van bijvoorbeeld alleen de vergunningen of juist het gehele traject t/m de oplevering.
  • Onze bouwkundige kennis zorgt voor een goed resultaat.

 

De samenvoegingsvergunning

Zeker in Amsterdam bestaan er tal van speciale voorwaarden: welk deel van Amsterdam, wel of niet geliberaliseerde woonruimte, eigenaar en tevens bewoner en de diverse compensatietarieven.

Met het aanvragen van een samenvoegingsvergunning in Amsterdam hebben wij ruime ervaring. Graag verzorgen wij deze vergunning voor u.

 

Samenvoegingsvergunning en AmstelBouwadvies

Sinds 2000 bestaat ons bouwkundig bureau, lang onder de naam Constructief. Met de jaren is ons dienstenpakket en netwerk enorm uitgebreid. Wij vonden dat de naam Constructief niet direct voldoende duidelijkheid bood en daarom heet ons bedrijf vanaf 2015: AmstelBouwadvies.

Voor meer informatie over Samenvoegingsvergunning Amsterdam bezoek onze site.

Begeleiding-funderingsherstel1-300x234