22133
page-template-default,page,page-id-22133,stockholm-core-2.3.2,select-child-theme-ver-5.1.8,select-theme-ver-9.0,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

OMGEVINGSVERGUNNING AMSTELVEEN

Omgevingsvergunning Amstelveen

Meer dan 15 jaar verzorgen wij alle soorten omgevingsvergunningen in Amstelveen (voorheen bouwvergunning of bouwaanvraag).

 

Klein, eenvoudig, ingrijpend, groot, nieuwbouw of monument wij verzorgen alle vastgoed of bouw gerelateerde vergunningen in Amstelveen.

 

Uw Omgevingsvergunning Amstelveen

Met AmstelBouwadvies kiest u voor een betrouwbare partner. In Amstelveen zijn wij goed bekend met de bestemmingsplannen, vrijstellingsmogelijkheden, welstandnota’s en commissies.

 

Het vergunningsvrij bouwen biedt tevens veel mogelijkheden hierover informeren wij u graag.

Wanneer een bouwplan in strijd is met het bestemmingsplan is er een vrijstelling nodig. Het kan raadzaam zijn dan eerst een conceptaanvraag te doen bij de gemeente. Met relatief lage legeskosten zal een conceptaanvraag veel duidelijkheid bieden over de mogelijkheden voor een omgevingsvergunning in Amstelveen.

 

De Omgevingsvergunning in Amstelveen die wij vaak verzorgen

AmstelBouwadvies verzorgt alle omgevingsvergunningen in Amstelveen. De onderstaande vergunningen verzorgen wij zeer vaak:

  • Funderingsherstel
  • Kelderbouw
  • Nieuwbouw
  • Dakopbouw
  • Dakterras
  • Gevelwijziging
  • Renovatie of wijzigingen
  • etc

Afhankelijk van uw wensen verzorgen wij alleen de omgevingsvergunning, een deel of het gehele project.

 

Uw omgevingsvergunning Amstelveen wordt door ons begeleid

Voordat wij de aanvraag voor een omgevingsvergunning in Amstelveen doen adviseren wij u over alle zaken die voor u van belang zijn. Een aanvraag behelst vele zaken: bouwkundig, ontwerp, haalbaarheid, berekeningen, buren, kosten, etc. Wij begeleiden u.

 

Na het aanvragen van een omgevingsvergunning in Amstelveen verzorgen wij het overleg met de gemeente, welstandcommissie en andere toetsers van de aanvraag.

 

In plaats van omgevingsvergunning worden nog vaak de termen bouwvergunning en bouwaanvraag gebruikt.

 

 

Omgevingsvergunning Amstelveen en AmstelBouwadvies

Sinds 2000 bestaat ons bouwkundig bureau, lang onder de naam Constructief. Met de jaren is ons dienstenpakket en netwerk enorm uitgebreid. Wij vonden dat de naam Constructief niet direct voldoende duidelijkheid bood en daarom heet ons bedrijf vanaf 2015: AmstelBouwadvies.

Voor meer informatie over Omgevingsvergunning Amstelveen bezoek onze site.

Omgevingsvergunning-Amstelveen-2-300x234