22196
page-template-default,page,page-id-22196,stockholm-core-2.3.2,select-child-theme-ver-5.1.8,select-theme-ver-9.0,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

MONUMENTENVERGUNNING AMSTERDAM

Monumentenvergunning Amsterdam

Meer dan 15 jaar verzorgen wij alle soorten monumentenvergunningen in Amsterdam.

Klein, eenvoudig, ingrijpend, groot, nieuwbouw of monument wij verzorgen alle vastgoed of bouw gerelateerde vergunningen in Amsterdam.

 

Uw Monumentenvergunning Amsterdam

Met AmstelBouwadvies kiest u voor een betrouwbare partner. In Amsterdam zijn wij goed bekend met de bestemmingsplannen, vrijstellingsmogelijkheden, welstandnota’s en commissies. Daarnaast hebben we veel ervaring met monumenten en de eisen van Bureau Monumenten en Archeologie van de gemeente Amsterdam.

 

Het vergunningsvrij bouwen biedt tevens veel mogelijkheden graag informeren wij u hierover.

Wanneer een bouwplan in strijd is met het bestemmingsplan is er een vrijstelling nodig van het bestemmingsplan en kan het raadzaam zijn een conceptaanvraag te doen bij het stadsdeel. Met relatief lage legeskosten zal een conceptaanvraag veel duidelijkheid bieden over de mogelijkheden.

 

Welke Monumentenvergunning in Amsterdam verzorgen wij

AmstelBouwadvies verzorgt alle monumentenvergunningen. De onderstaande vergunningen verzorgen wij zeer vaak:

  • Funderingsherstel
  • Kelderbouw
  • Dakterras
  • Balkon
  • Gevelwijziging
  • Renovatie of wijzigingen
  • etc

Afhankelijk van uw wensen verzorgen wij alleen de monumentenvergunning, een deel of het gehele project.

 

Uw monumentenvergunning Amsterdam wordt door ons begeleid

Voordat wij de aanvraag doen adviseren wij u over alle zaken die voor u van belang zijn. Juist in Amsterdam kunt u extra advies gebruiken. Een aanvraag behelst vele zaken: bouwkundig, ontwerp, haalbaarheid, berekeningen, buren, VvE, kosten, etc. Wij begeleiden u.

Na het aanvragen van een monumentenvergunning in Amsterdam verzorgen wij het overleg met de gemeente, welstandcommissie en andere toetsers van de aanvraag.

 

Monumentenvergunning Amsterdam en AmstelBouwadvies

Sinds 2000 bestaat ons bouwkundig bureau, lang onder de naam Constructief. Met de jaren is ons dienstenpakket en netwerk enorm uitgebreid. Wij vonden dat de naam Constructief niet direct voldoende duidelijkheid bood en daarom heet ons bedrijf vanaf 2015: AmstelBouwadvies.

Voor meer informatie over Monumentenvergunning Amsterdam bezoek onze website.

Monumentenvergunning-Amsterdam-2-300x234