Bestek | Aanbesteding | Werkomschrijving | Bouwbegeleiding
Wij verzorgen het Bestek of de Werkomschrijving. AmstelBouwadvies voor renovatie, funderingsherstel en kelderbouw. Bezoek onze site.
Bestek, Stabu bestek, Renovatie bestek
22001
page,page-id-22001,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-1.8,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Bestek en aanbesteding


Het bestek schrijven wij zelf. Van korte werkomschrijving tot uitgebreid Stabu bestek.
AmstelBouwadvies ontwerpt, verzorgt nauwkeurige werktekeningen, installatietekeningen, technische details en detailleringen ten behoeve van welstand en monumentenzorg.

 

Het geheel van bestektekst, tekenwerk en overige documenten vormen samen de degelijke contractstukken voor uw project.

 

Onze bestekken voorkomen verrassingen en meerwerk, tevens borgen ze het door u gewenste eindresultaat. Het bestek zorgt ook voor een goede aanbesteding waarin offertes echt met elkaar vergeleken kunnen worden.


Renovatie Bestek

Juist in oude gebouwen is het risico op onverwachte kosten aanwezig. Denk hierbij aan: asbest, houtrot, zwam, verontreinigde grond, obstakels in de grond en dergelijke. Het is daarom van groot belang het project aan te vangen met een goed bestek en goede contractstukken.

Bij renovatie of restauratie is de bouwkundige opname van het gebouw van groot belang. AmstelBouwadvies schrijft al een decennia bouwkundige rapporten over achterstallig onderhoud, gebreken en het verhelpen daarvan. Deze ervaring zit verwerkt in ons renovatiebestek.

Een goed bestek is noodzakelijk voor het beheersen van de kosten, behalen van de gewenste kwaliteit, planning en uitstraling.
Onze bestekken verdienen zichzelf terug.