22378
page-template-default,page,page-id-22378,stockholm-core-2.3.2,select-child-theme-ver-5.1.8,select-theme-ver-9.0,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
Begroting-Funderingsherstel
Begroting-Kelderbouw
Kosten-Funderingsherstel
Kosten-Kelderbouw
Prijs-Funderingsherstel
Prijs-Kelderbouw

Kosten Fundering Kelder

 

Begroting Funderingsherstel of Kelderbouw:

 

Veelal geeft de opdrachtgever opdracht aan een bouwkundig bureau, deze vraagt prijzen aan en begeleid de noodzakelijke voorbereidende onderzoeken. Als de resultaten van deze onderzoeken beschikbaar zijn kan een constructeur beginnen met het berekenen van de nieuwe fundering en/of kelder. Als de constructeur gereed is kunnen de constructieve gegevens naar de aannemers die dan pas starten met hun begroting.
U bent al snel drie maanden en €7000,- aan onderzoeken en berekeningen verder voordat u goed inzicht krijgt in de werkelijke kosten van het project.
Wij bieden u een snelservice speciaal voor het begroten van funderingsherstel en kelderbouw. Hierin nemen we alle kosten en het laatste prijsniveau mee.

 

Snel de kosten duidelijk

 

Op basis van de vele prijzen uit eerdere funderingsherstel- en kelderbouwprojecten maakt AmstelBouwadvies een toegesneden begroting voor uw situatie. Na een bezoek ter plaatse en een gesprek kunnen wij aan de slag.

In onze begroting worden alle van toepassing zijnde kosten opgenomen, zoals: constructeur, bodemonderzoek, asbestinventarisatie, sondering, bouwkundig bureau, leges, nuts wijzigingen, sloop, totale fundering of kelderwerk, type paal, verzekeringen, vooropnamen en herbouw van de betreffende ruimte.

In één week een duidelijke prijs?
Neem contact met ons op.