22369
page-template-default,page,page-id-22369,stockholm-core-1.1,select-child-theme-ver-5.1.8,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
Kelder-bouwen
Kelderbouw-Amsterdam
Kelderbouw-bouwaanvraag
Kelderbouw-bouwbegeleiding
Omgevingsvergunning-Kelderbouw

Kelderbouw

 

Het begeleiden van kelderbouw is één van onze specialiteiten: van advies, ontwerp, vergunningen, aanbesteding, bouwbegeleiding tot oplevering.
In het mooie Amsterdam heeft u ook te maken met: oude panden, bodemverontreiniging, asbest, stadsdelen, regelgeving, dichte bebouwing en vele andere bijzonderheden.
Laat een ervaren partij uw zaken goed regelen, daar zit voor u de grootste winst.

 

AmstelBouwadvies biedt u de unieke mogelijkheid de kelderbouw separaat aan te besteden zonder tussenkomst van een hoofdaannemer. Onze ervaring en hierop toegesneden bestek leiden tot een goed verloop van de werkzaamheden en een enorme kostenbesparing.

 

Uw voordeel is dat u voor deze grote kostenpost direct transparante offertes ontvangt van de kelderbouwers. Vervolgens kunt u direct aan de kelderaannemer opdracht geven.

 

De voorbereiding en afbouw wordt ook apart aanbesteed en verzorgt door een reguliere hoofdaannemer. Ons bestek of werkomschrijving is op deze werkwijze toegespitst.

 

 

Advies kelderbouw

 

Ons uitgekiende bestek resulteert in een betere kelder. U moet daarbij denken aan: ruimtewinst, daglichttoetreding, beveiliging tegen wateroverlast, isolatie, verwerking van installaties in het beton, materiaalkeuzes en afwerking.

Kelderbouw in Amsterdam wordt vaak gecombineerd met funderingsherstel.