22212
page-template-default,page,page-id-22212,stockholm-core-2.3.2,select-child-theme-ver-5.1.8,select-theme-ver-9.0,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

FUNDERINGSHERSTEL BEGELEIDEN WIJ!

Funderingsherstel | Advies & Ontwerp & Vergunning & Bouwbegeleiding

De begeleiding van funderingsherstel en kelderbouw zijn onze specialiteiten. De voorbereiding, het vergunningstraject, het benodigde netwerk, de aanbesteding, de nuts aanpassingen en de begeleiding zijn een specialisme.

 

Animatievideo Funderingsherstel

Voor de mensen die weinig of geen ervaring hebben met funderingsherstel heeft AmstelBouwadvies een animatievideo gemaakt waarin duidelijk wordt uitgelegd wat de uitvoering van funderingsherstel inhoud.

 

Zie hier onze animatievideo over funderingsherstel. De unieke video geeft u stapsgewijs een overzicht van de werkzaamheden.

 

Funderingsherstel met een ervaren goed advies

Wij doen ons werk serieus en tegen een scherpe prijs, maar daar zit niet uw grootste winst. Voor een optimum tussen kosten en kwaliteit is ons goede netwerk rond het funderingsherstel cruciaal.

Bij funderingsherstel moeten vele specialisten rapporten leveren en berekeningen maken. Vervolgens moeten de juiste aannemers gevraagd worden voor offertes, dit gebeurd volkomen transparant en duidelijk voor onze opdrachtgever.

 

Bij het funderingsherstel verzorgen wij de bouwbegeleiding en de bouwvergunning

Veelal begeleiden wij het gehele funderingsherstel van vrijblijvend kennismakingsgesprek tot eindoplevering.

Wij verzorgen het tekenwerk, vragen offertes op, sturen de specialisten aan, verzorgen de vergunningen, selecteren met u de aannemer en verzorgen de bouwbegeleiding.

Alles volkomen transparant voor de opdrachtgever.

 

Informeren u over alle technische consequenties en mogelijkheden. Schrijven al jaren werkomschrijvingen voor funderingsherstel. De herbouw van de begane grond etage, op de nieuwe betonnen vloer, geeft mogelijkheden voor het terugbouwen van een extra goede nieuwe woning, hierover informeren wij u graag.

 

Onze ervaring met funderingsherstel levert u extra kwaliteit en scherpe prijs!

Wij leveren een bijdrage die leidt tot extra kwaliteit en een goed verloop van het funderingsherstel. Op volgende gebieden kan een juiste aansturing u veel opleveren:

  • Informatie en overleg betreffende gemeenschappelijke bouwmuren.
  • Voorbereiding van de nuts aanpassingen.
  • Rioolsysteem en overige installaties welke in constructieve vloer worden gestort.
  • Optrekkend vocht in de bouwmuren.
  • Mogelijkheden met de herbouw van de woning.
  • Overleg met aannemer en gemeente.

 

Speciale werkomschrijving voor directe opdracht funderingsherstel!

Met onze toegespitste werkomschrijving en ervaring is het mogelijk het funderingsherstel direct in opdracht te geven bij een funderingsaannemer. Zodoende krijgt men meer grip en zicht op de grootste kostenpost. Daarnaast levert het over het algemeen een grote kostenbesparing op.

 

Uiteraard wordt er tevens een werkomschrijving gemaakt voor een afbouwaannemer.

 

Wij informeren u graag over de behaalde resultaten.

 

Funderingsherstel en AmstelBouwadvies

Sinds 2000 bestaat ons bouwkundig bureau, lang onder de naam Constructief. Met de jaren is ons dienstenpakket en netwerk enorm uitgebreid. Wij vonden dat de naam Constructief niet direct voldoende duidelijkheid bood en daarom heet ons bedrijf vanaf 2015: AmstelBouwadvies.

Voor meer informatie over Funderingsherstel bezoek onze website.

Omgevingsvergunning Funderingsherstel

Bouwbegeleiding Funderingsherstel

Kosten Funderingsherstel

Bouwvergunning Funderingsherstel

Vergunning Funderingsherstel

Bouwaanvraag Funderingsherstel

Advies Funderingsherstel

Funderingsherstel-2-300x234