22156
page-template-default,page,page-id-22156,stockholm-core-2.3.2,select-child-theme-ver-5.1.8,select-theme-ver-9.0,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

FUNDERINGSHERSTEL VVE

Funderingsherstel VvE

De begeleiding van funderingsherstel voor een VvE is één van onze specialiteiten. De voorbereiding, het vergunningstraject, het benodigde netwerk, de aanbesteding, de nuts aanpassingen en de begeleiding zijn zeker in Amsterdam een specialisme.

 

Zie hier onze animatie video over funderingsherstel. De unieke video geeft u stapsgewijs een volledig overzicht van hetgeen funderingsherstel behelst.

Juist bij funderingsherstel VvE zal de animatie video de VvE meer duidelijkheid geven.

 

Funderingsherstel VvE kan bijna niet zonder begeleiding

Vroegtijdige begeleiding van funderingsherstel door VvE voorkomt veel problemen. De gemeenschappelijke eigenaren zijn tevens buren en veelal ontbreekt de kennis om dit ingrijpende proces in goede banen te leiden.

 

Goed en tijdig advies voorkomt bij funderingsherstel met een VvE veel misverstanden en kan veel rompslomp besparen. Het is voor alle partijen beter als een ervaren deskundige adviseert, de vragen beantwoord, de VvE begeleid en zaken vastlegt.

 

Wij doen ons werk serieus en tegen een scherpe prijs, maar daar zit niet het grootste voordeel voor de VvE. Voor een optimum tussen kosten en kwaliteit is ons goede netwerk namelijk cruciaal. Bij funderingsherstel VvE moeten vele specialisten rapporten leveren en berekeningen maken. Vervolgens moeten de juiste aannemers gevraagd worden. Allemaal zaken waarbij wij toezicht houden op kwaliteit en prijs.

 

Funderingsherstel en VvE begeleiden wij met veel ervaring

Voor VvE’s van verschillende grootte en soorten begeleidde wij kleine tot grote projecten. Daarnaast is AmstelBouwadvies al decennia betrokken bij het oprichten en adviseren van VvE’s, wij weten hoe een VvE werkt.

 

Veelal begeleiden wij het gehele traject van vrijblijvend kennismakingsgesprek tot eindoplevering.

Wij verzorgen het tekenwerk, vragen offertes op, sturen de specialisten aan, verzorgen de vergunningen, selecteren met u de aannemer en verzorgen de bouwbegeleiding.

Alles volkomen transparant voor de VvE.

 

Wij informeren u over alle technische consequenties, de mogelijkheden en schrijven al jaren werkomschrijvingen voor funderingsherstel VvE. De herbouw van de begane grond etage op de nieuwe betonnen vloer, geeft mogelijkheden voor het terugbouwen van een goede woning, hierover informeren wij u graag.

 

Speciale werkomschrijving voor directe opdracht aan funderingsaannemer

Met onze toegespitste werkomschrijving en ervaring is het mogelijk het funderingsherstel direct in opdracht te geven bij een funderingsaannemer. Zodoende krijgt men meer grip en zicht op de grootste kostenpost.

 

Uiteraard wordt er tevens een werkomschrijving gemaakt voor een afbouwaannemer.

 

Wij informeren u graag over de behaalde resultaten.

 

Funderingsherstel VvE en AmstelBouwadvies

Sinds 2000 bestaat ons bouwkundig bureau, lang onder de naam Constructief. Met de jaren is ons dienstenpakket en netwerk enorm uitgebreid. Wij vonden dat de naam Constructief niet direct voldoende duidelijkheid bood en daarom heet ons bedrijf vanaf 2015: AmstelBouwadvies.

Voor meer informatie over Funderingsherstel VvE bezoek onze website.

Funderingsherstel-VvE-2-300x234