Funderingsherstel: Advies | Begroting | Vergunning | Begeleiding
Funderingsherstel is de specialiteit van AmstelBouwadvies. Gebruik onze ruime ervaring voor uw project. Bezoek onze site met o.a. een begroting service.
Funderingsherstel, Advies, Begroting, Vergunning, Begeleiding
22003
page,page-id-22003,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-1.8,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Funderingsherstel


Het begeleiden van funderingsherstel is één van onze specialiteiten: van advies, ontwerp, vergunningen, aanbesteding, bouwbegeleiding tot herbouw en oplevering.

 

In het mooie Amsterdam heeft u ook te maken met: oude panden, bodemverontreiniging, asbest, stadsdelen, regelgeving, dichte bebouwing en vele andere bijzonderheden.
Laat een ervaren partij uw zaken goed regelen, daar zit voor u de grootste winst.

 

AmstelBouwadvies biedt u de unieke mogelijkheid het Funderingsherstel separaat aan te besteden zonder tussenkomst van een hoofdaannemer. Onze ervaring en hierop toegesneden bestek leidt tot een goed verloop van de werkzaamheden en een enorme kostenbesparing op de nieuwe fundering.

 

Uw voordeel is dat u voor het funderingsherstel direct transparante offertes ontvangt van de funderingsaannemers. Vervolgens kunt u direct aan de funderingsaannemer opdracht geven.

 

De voorbereiding en afbouw wordt ook apart aanbesteed en verzorgt door een reguliere hoofdaannemer.


Advies Funderingsherstel

Wij adviseren u uiteraard over tal van bouwkundige zaken. Voor een beter eindresultaat van het funderingsherstel en de aansluitende herbouw van de ruimte. Wij adviseren u ook over meer juridische zaken zoals gemeenschappelijke bouwmuren, buren en eventuele mede-eigenaren (VvE).

Funderingsherstel in Amsterdam wordt vaak gecombineerd met Kelderbouw.