22107
page-template-default,page,page-id-22107,stockholm-core-2.3.2,select-child-theme-ver-5.1.8,select-theme-ver-9.0,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

FUNDERINGSHERSTEL AMSTERDAM

Funderingsherstel Amsterdam

De begeleiding van funderingsherstel en kelderbouw in Amsterdam zijn onze specialiteiten. De voorbereiding, het vergunningstraject, het benodigde netwerk, de aanbesteding, de nuts aanpassingen en de begeleiding zijn zeker in Amsterdam een specialisme.

 

Zie hier onze animatie video over funderingsherstel in Amsterdam. De unieke video geeft u stapsgewijs een volledig overzicht van hetgeen funderingsherstel in Amsterdam behelst.

 

Funderingsherstel in Amsterdam met een ervaren adviesbureau

Wij doen ons werk serieus en tegen een scherpe prijs, maar daar zit niet uw grootste winst. Voor een optimum tussen kosten en kwaliteit is ons goede netwerk namelijk cruciaal.

Bij funderingsherstel moeten vele specialisten rapporten leveren en berekeningen maken. Vervolgens moeten de juiste aannemers gevraagd worden. Allemaal zaken waar wij toezicht houden op kwaliteit en prijs.

 

Hoe wij het funderingsherstel Amsterdam begeleiden

Veelal begeleiden wij het gehele traject van vrijblijvend kennismakingsgesprek tot eindoplevering.

Wij verzorgen het tekenwerk, vragen offertes op, sturen de specialisten aan, verzorgen de vergunningen, selecteren met u de aannemer en verzorgen de bouwbegeleiding.

Alles volkomen transparant voor opdrachtgever.

 

Informeren u over alle technische consequenties en mogelijkheden. Schrijven al jaren werkomschrijvingen voor funderingsherstel in Amsterdam. De herbouw van de begane grond etage, op de nieuwe betonnen vloer, geeft mogelijkheden voor het terugbouwen van een goede woning, hierover informeren wij u graag.

 

Speciale werkomschrijving voor directe opdracht aan funderingsaannemer

Met onze toegespitste werkomschrijving en ervaring is het mogelijk het funderingsherstel direct in opdracht te geven bij een funderingsaannemer. Zodoende krijgt men meer grip en zicht op de grootste kostenpost.

 

Uiteraard wordt er tevens een werkomschrijving gemaakt voor een afbouwaannemer.

 

Wij informeren u graag over de behaalde resultaten.

 

Funderingsherstel Amsterdam en AmstelBouwadvies

Sinds 2000 bestaat ons bouwkundig bureau, lang onder de naam Constructief. Met de jaren is ons dienstenpakket en netwerk enorm uitgebreid. Wij vonden dat de naam Constructief niet direct voldoende duidelijkheid bood en daarom heet ons bedrijf vanaf 2015: AmstelBouwadvies.

Voor meer informatie over Funderingsherstel Amsterdam bezoek onze website.

Begeleiding-funderingsherstel1-300x234