22359
page-template-default,page,page-id-22359,stockholm-core-1.1,select-child-theme-ver-5.1.8,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
Bouwbegeleiding-Amsterdam4
Bouwbegeleiding-Funderingsherstel4
Bouwbegeleiding-Kelderbouw4
Bouwbegeleiding-Renovatie
Bouwbegeleiding-VvE1-1

Bouwbegeleiding

 

Onze bouwbegeleiding is gebaseerd op ruim 20 jaar ervaring. Als bouwbegeleider begeleiden wij voor u het hele project, of het gedeelte dat u wilt laten begeleiden. Wij bewaken de financiën, de kwaliteit van geleverd werk en de planning. Wij adviseren over meer- en minderwerk, termijnbetalingen, verzorgen de bouwvergaderingen en notulen.


Voor een goed verloop van het bouwproject zijn goede contractstukken noodzakelijk die wij graag voor u samenstellen. In overleg met de opdrachtgever wordt het bestek geschreven. Het bestek en de door ons opgestelde of gecontroleerde aannemingsovereenkomst vormen de contractstukken voor het project.

 

Bouwbegeleiding die wij verzorgen

Werkzaamheden die wij vaak begeleiden zijn: funderingsherstel, kelderbouw, renovaties, splitsingstraject en groot onderhoud. Daarnaast zijn wij gewend huurders, de VvE en buren te begeleiden in het kader van uw project.